The only logistics software to fit on your business

header7.jpg

dinsdag, 31 oktober 2017 14:03

31-10 Fiton Software is klaar voor Single Window!

Fiton Software is klaar voor Single Window!

Meldingen aan de overheid digitaal en slechts één keer aanleveren! De nieuwe module van Fiton is gekoppeld aan het Single Window voor Maritiem en Lucht.

Het Single Window voor Maritiem en Lucht verplicht alle lidstaten van de Europese Unie om voor maritieme en luchtvracht gerelateerde meldingen aan de overheid één centraal punt in te richten. Eind 2017 is het bedrijfsleven verplicht om meldingen digitaal in te sturen naar het elektronische loket van de overheid, het Single Window voor Maritiem en Lucht. Dit betekent dat de gegevens nog maar één keer aangeleverd hoeven te worden.

Met onze nieuwe module is ook uw bedrijf klaar voor de toekomst met een centraal punt voor alle maritieme en luchtvracht gerelateerde meldingen. De meldingen worden gebaseerd op de structuur van het WCO-datamodel. U kunt uw eigen processen versnellen en efficiënter te werk gaan. Onze module voldoet aan alle eisen van het Single Window en kan per direct in gebruik genomen worden!

Voordelen

Fiton Software ontzorgt het bedrijfsleven door deze koppeling met het Single Window. De module zal uw handelsactiviteiten aanzienlijk verbeteren.

  • Meldingen aan de overheid nog maar één keer aanleveren.
  • Up-to-date informatie op één veilige plaats.
  • Minder gebruik van papier.
  • Versnellen van uw eigen processen.

Meer informatie

Fiton Software is klaar voor Single Window! Wilt u meer weten over onze nieuwe module, de koppeling met het Single Window en wat wij voor uw bedrijfsprocessen kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. 078 – 614 14 61

Vraag een gratis demo aan! klik hier

Webdesign: Rex Media