The only logistics software to fit on your business

header10

Sea Freight

Of uw bedrijf nu single of multi-container FCL- of LCL-consolidaties dekt, de software voor Sea Freight biedt een volledige operationele functionaliteit voor de zeevrachtagent.

 

Air Freight

Met de functionaliteit voor Air Freight beschikt u over tools voor onder andere het inlezen van luchtvrachttarieven, communicatie met agenten, het dupliceren van offertes, e-Freight, automatische voorcalculatie en een consolidatietool.

 

Road Freight

Voor het gereedmaken of afleveren van LCL- en/of FCL-zendingen. Volledig te integreren met zee- en/of luchtvrachtzendingen. Daarnaast ook als on carriage vanuit Fit on Warehousing.

 
 

Transport-managementsysteem | Fit on Forwarding

Een snel, wendbaar en overzichtelijk transport-managementsysteem dat u vooruit helpt
Met Fit on Forwarding heeft u volledige controle over elk aspect van de logistieke keten. Complexe, multimodale zendingen worden overzichtelijk en snel afgehandeld.

Fit on Forwarding omvat de totale benodigde functionaliteit voor de gehele logistieke afhandeling van goederen, voortvloeiend uit import of export, resulterend in een forwarding order (expeditie) en eventueel een transportorder. Fit on Forwarding biedt voorzieningen voor vrachtvervoer in de modaliteiten Sea Freight, Air Freight en Road Freight (ook derden).

Overzicht over financiën

Fit on Forwarding biedt u de mogelijkheid om een complete voorcalculatie te maken. In plaats van achteraf een dossier op te bouwen stelt het systeem u in staat om vooraf kosten zoals luchtvracht, rederij of overzeese agenten te tarifiëren.

Door eerst financiële data en afspraken vast te leggen heeft u een groot gedeelte van de operationele gegevens voorhanden, waarmee u boekingen en zendingen accuraat kunt voorcalculeren.

Zo komt uw klant nooit voor verrassingen te staan. U heeft op elk moment inzicht in de kosten en opbrengsten van de zending en kunt de operationele data snel en goed afhandelen.

 
 

Forwarding functionaliteiten

Een greep uit de Fit on Forwarding functionaliteiten:

 
Import- en exportzendingen
 
Groeperen van zendingen op multi en intermodaal vervoer
 
Portaal voor boeken en tracen van zendingen Bekijk video
 
Ad hoc en staffel quotes
 
Multi of direct pick up
 
Multi of direct delivery
 
Automatische voor- en nacalculatie
 
Genereren van onder andere Waybill's, BVA's, CMR's, Manifesten, (Un)loading lists en facturen (pdf of email)
 

Eenvoudige dossiervorming

Met één druk op de knopt voegt u e-mails, bijlagen, boekingsbevestigingen en andere documenten toe aan het dossier. Zo blijft uw overzicht altijd up-to-date. Het systeem biedt de mogelijkheid om autorisatiestappen voor afhandeling in te stellen.

Binnen een zending met verschillende kosten en verschillende facturen heeft u alles in een oogopslag bij elkaar. Zelfs bij de meest gecompliceerde opdrachten houdt u zo gemakkelijk het overzicht.Direct factureren

Met dit transport-managementsysteem is het mogelijk om vanuit de geïntegreerde modaliteiten rechtstreeks te factureren. Zeevracht, wegvervoer en luchtvervoer kunnen in één factuur worden samengevoegd, zelfs wanneer deze in verschillende periodes zijn uitgevoerd.

Webdesign: Rex Media