The only logistics software to fit on your business

header5.jpg

Bent u toe aan effectiever én efficiënter werken?

Fit on the Wish software voor logistieke dienstverleners

Fiton is de innovatieve softwareleverancier voor logistieke dienstverleners, douaneagenten, importeurs en exporteurs. Met onze gebruiksvriendelijke applicaties kiest u voor logistieke software, waarmee u uw kosten verlaagt en uw bedrijfsprocessen efficiënter verlopen.

Met Fit on the Wish logistieke software werkt u snel, flexibel en betrouwbaar

Voor een logistiek dienstverlener staan snelheid, betrouwbaarheid en overzicht voorop. Uw klant wil inzicht op elk moment, foutloze afhandeling van logistieke processen en tijdige leveringen.

Met Fiton logistieke software maakt u die belofte waar. Onze Fit on the Wish logistieke software bestaat uit drie volledig integreerbare suites: Fit on Customs, Fit on Warehousing en Fit on Forwarding.

Maakt de belofte waar

Met Fiton logistieke software maakt u die belofte waar. Onze Fit on the Wish logistieke software bestaat uit drie volledig integreerbare suites: Fit on Customs, Fit on Warehousing en Fit on Forwarding.

  • Allesomvattend
  • Eenvoudig te installeren
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Betrouwbaar en stabiel
  • Onbeperkte rapportagemogelijkheden
  • Aan te passen aan uw huisstijl
  • Flexibel
  • Volledig transparant op elk moment

Allesomvattend

Fiton software is robuust en verrassend compleet. Aan alles is gedacht: wegtransport, luchttransport, zeevracht, fysieke distributie, opslag, voorraadbeheer, overslag, douaneformaliteiten, expeditie, express zendingen.

Ons hele systeem is erop gericht om uw bedrijf foutloos, optimaal en snel te laten opereren.

Overzicht en transparantie

De Fiton productsuite stelt u in staat de meest uitgebreide en op maat gemaakte overzichten samen te stellen. Alle data in het systeem zijn te rapporteren. Daarnaast is het systeem ook gemakkelijk te koppelen aan systemen van partners. Met het Fiton track-and-tracesysteem is uw informatie altijd up-to-date.

Zo biedt u de klant op elk moment volledige transparantie, of dat nu een één zending is of een multimodaal traject. U heeft altijd controle en kunt op tijd ingrijpen als dat nodig is.

“Fiton levert een uitermate goed en flexibel systeem dat gemakkelijk en logisch werkt. Ook heel belangrijk is dat alles dat je er in stopt er ook weer uitgehaald kan worden door middel van rapporten die je zelf kunt maken. Met deze managementinformatie kunnen wij op tijd en op de juiste manier het bedrijf sturing geven.”

- Fons Verbunt, BF Logistics >

Snel te installeren

Onze suite is 'plug & play' te implementeren. Het systeem is eenvoudig te integreren met andere processen, zowel binnen als buiten het bedrijf.
Mogelijk heeft u speciale wensen. Met onze gedegen kennis van logistiek denken wij met u mee en bieden wij u snel en flexibel een oplossing.

Fiton beperkt zich niet tot de implementatie, maar verzorgt het gehele project. Door eindgebruikers en het management te betrekken bij alle fases, wordt een project een Fit on the Wish operationeel systeem.

Onze software is beschikbaar in een intranet- (in-house) of internetapplicatie (portal). Met de intranetapplicatie heeft u zelf de regie en het beheer over de applicatie en heeft u enkel een webbrowser nodig voor toegang.

Via de internetapplicatie heeft u 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot uw managementsysteem. Daarbij hoeft u niet de benodigde hard- en software aan te schaffen, maar betaalt u slechts voor het gebruik van de applicatie.

Betrouwbaar
Fiton begrijpt als geen ander hoe belangrijk uw geautomatiseerde processen voor u zijn en hoe catastrofaal de gevolgen zouden zijn als een systeem uit de lucht is. Daarom is onze productsuite uitermate betrouwbaar en is Fiton altijd beschikbaar voor ondersteuning.

Ondersteuning op afstand
Fiton biedt ook hulp op afstand. Via internet kan Fiton uw desktop overnemen of een presentatie geven vanaf een werkstation van Fiton. Een software-installatie is hiervoor niet nodig; u start alleen het Fit on Support programma op! U hoeft zich niet bezig te houden met firewalls, IP-adressen of NAT.

Waar anderen stoppen, gaat Fiton door
Na implementatie biedt Fiton remote support, on-site consultancy en engineering. Wij gebruiken wereldwijd bewezen technologie, efficiënte projectmanagementprocedures en no-nonsense communicatie. Zo wordt u enkel belast met de voor u noodzakelijke informatie.

"De ervaring met Fiton is heel goed, de mensen zijn heel flexibel. Op het moment dat wij vragen hebben of aanpassingen aan het syteem willen, wordt daar direct op gereageerd, wat uiteindelijk noodzakelijk is omdat wij ook onze klanten op die manier willen bedienen."

- Herman van Dijk, Director, Neele-vat Logistics >
Webdesign: Rex Media