The only logistics software to fit on your business

header1.jpg

Over Fiton

Meer dan twintig jaar ervaring en gedegen kennis op het gebied van logistieke ICT-oplossingen vormden de basis voor de oprichting van Fiton. Met onze jarenlange ervaring bieden wij u de perfecte combinatie van technologische en functionele vakkennis.

U streeft naar het leveren van hoge kwaliteit. Fiton onderkent dit en heeft dit verwerkt in zijn software. Het resultaat is een indrukwekkende geschiedenis met implementaties en projecten in forwarding, container management, douane, warehousing, barging, rail en trading.

Het implementeren van een nieuw 'core business' systeem heeft een goede voorbereiding in uw organisatie nodig. Fiton richt zich niet alleen op de implementatie, maar verzorgt het gehele project. Door eindgebruikers en het management te betrekken bij alle fases wordt een project een Fit on the Wish operationeel systeem.

Fiton gecertificeerd ISO 9001 en 27001!

Met een steeds verder groeiende business en grotere, internationalere klanten, werd ISO voor Fiton een must. In 2018 werd dit voor Angret Bruil, Security & Quality Officer, haar hoofdtaak.

Wat is ISO 9001?

ISO 9001 is wereldwijd dé erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Kwaliteitsmanagement zorgt voor een goede beheersing van de organisatie en dat de producten of diensten voldoen aan de behoeften, eisen, wensen, verwachtingen en specificaties van klanten, maar ook andere belanghebbenden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het voldoen aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

Wat is ISO 27001?

ISO 27001 beschrijft hoe een organisatie procesmatig met het beveiligen van informatie kan omgaan, met als doel om de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie binnen de organisatie zeker te stellen. Hierbij valt te denken aan het beschermen van persoons- en/of bedrijfsgegevens, bescherming tegen hackers en inbraak. “Als eerste werd ISO 9001, keurmerk voor kwaliteitsmanagement opgezet. Met het ISO 9001-certificaat voldoen de processen van Fiton aan de internationale normen van kwaliteit. Door de toegenomen vraag van klanten naar ISO 27001 was dit een logisch gevolg. Waar het ISO 9001-certificaat al veel ondervangt, komt er bij ISO 27001 veel kijken qua informatiebeveiliging. Door de invoering van de AVG is er al veel afgedekt, maar het gaat behoorlijk verder. In Nederland zijn slechts 900 bedrijven ISO 27001 gecertificeerd. Wij zijn trots hier 1 van te zijn.” aldus Angret Bruil, Security & Quality Officer.

Na implementatie

Na implementatie biedt Fiton remote support, on-site consultancy en engineering. Vanwege het gebruik van globaal toegepaste technologie, projectmanagementprocedures en no-nonsense communicatie wordt u enkel belast met de voor u noodzakelijke informatie. Fiton heeft zijn producten geheel ontwikkeld in Oracle technologie en op basis van deze kwalificatie mag Fiton het 'Powered by Oracle' logo dragen.

De gouden sleutel

De behoefte om uw bedrijfsprocessen te begrijpen en betrouwbare technologie te beheersen is de gouden sleutel voor partnerschap in een dynamische logistieke omgeving. Fiton is ingesteld om uw bibliotheek te zijn voor technologische en logistieke functionele kennis.

Wij hopen u te mogen voorzien van onze Fit on the Wish software solutions.

Met vriendelijke groet
Fiton – Fit on the Wish software solutions

Webdesign: Rex Media