The only logistics software to fit on your business

header1.jpg

Over Fiton

Meer dan twintig jaar ervaring en gedegen kennis op het gebied van logistieke ICT-oplossingen vormden de basis voor de oprichting van Fiton. Met onze jarenlange ervaring bieden wij u de perfecte combinatie van technologische en functionele vakkennis.

U streeft naar het leveren van hoge kwaliteit. Fiton onderkent dit en heeft dit verwerkt in zijn software. Het resultaat is een indrukwekkende geschiedenis met implementaties en projecten in forwarding, container management, douane, warehousing, barging, rail en trading.

Het implementeren van een nieuw 'core business' systeem heeft een goede voorbereiding in uw organisatie nodig. Fiton richt zich niet alleen op de implementatie, maar verzorgt het gehele project. Door eindgebruikers en het management te betrekken bij alle fases wordt een project een Fit on the Wish operationeel systeem.

Na implementatie

Na implementatie biedt Fiton remote support, on-site consultancy en engineering. Vanwege het gebruik van globaal toegepaste technologie, projectmanagementprocedures en no-nonsense communicatie wordt u enkel belast met de voor u noodzakelijke informatie. Fiton heeft zijn producten geheel ontwikkeld in Oracle technologie en op basis van deze kwalificatie mag Fiton het 'Powered by Oracle' logo dragen.

De gouden sleutel

De behoefte om uw bedrijfsprocessen te begrijpen en betrouwbare technologie te beheersen is de gouden sleutel voor partnerschap in een dynamische logistieke omgeving. Fiton is ingesteld om uw bibliotheek te zijn voor technologische en logistieke functionele kennis.

Wij hopen u te mogen voorzien van onze Fit on the Wish software solutions.

Met vriendelijke groet
Fiton – Fit on the Wish software solutions

Onze klanten

Webdesign: Rex Media