The only logistics software to fit on your business

header12.jpg

Peterson

Peterson is een familiebedrijf opgericht in 1920. Begonnen als graanfactor is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot allround dienstverlener.

Bekijk de persoonlijke referentievideo van Petersons business consultant Bas Hetterscheid over zijn ervaringen met de software van Fiton.

Neele-Vat Logistics

Neele-Vat is een familiebedrijf en met ongeveer 550 medewerkers één van de grootste full service logistieke dienstverleners in de regio van Rotterdam.

In Nederland heeft Neele-Vat zeven vestigingen. Daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in Finland, Polen, Roemenië, Italië en Rusland.

BF Global Logistics B.V.

Wij zijn als BF Global Logistics B.V. gestart op 1 januari 2013 na een management buy-out, die plaatsvond in oktober 2012. In november 2012 werd de B.V. opgestart en via een kennis kwam ik bij Fiton terecht als mogelijke provider voor het TMS-systeem.

Rotra.jpg

Rotra

Rotra is in mei 2008 live gegaan met de in-house variant van Fit on Customs en gebruikt de modules ECS, NCTS, AGS, KvK en facturatie. We kunnen beamen dat Fiton de filosofie 'Fit on the Wish' voor de volle 100 procent heeft waargemaakt. Voor Rotra Forwarding was integratie van bestaande applicaties een must en dit kon door Fit on Customs eenvoudig worden gerealiseerd.

 
OOCL Logistics

OOCL Logistics

Wij werken sinds 2011 met de software van Fiton voor onze douaneaangiftes. Vanaf de start viel op dat het programma op maat van de gebruiker (declarant) is opgebouwd.

 
DB Schenker

DB Schenker

Kees van Gool, Manager Customs & Fiscal Representation bij Schenker Logistics Nederland: “In al onze bedrijfsprocessen maken wij gebruik van deze douanesoftware. Het systeem is gebruiksvriendelijk en geeft Schenker op transparante wijze een nog duidelijker inzicht in de douaneprocessen. Een prima tool om onze klanten snel en efficient service te bieden.”

 

 

Webdesign: Rex Media